Post by mopefirsote on Feb 5, 2022 8:20:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać monety usterki kodu ▞▞▞
▞▞▞ Foot Clinic - ASMR Feet Care 2022 version ▞▞▞
Kocham tą grę!!! Ale... czasami jest dla mnie trochę za dużo reklam. Czasami jest to obrzydliwe, ale to część, przez którą musisz przejść, aby zostać podiatrą 😆. Dałem mu 5 gwiazdek! 😊.
zbyt wiele reklam trzeba usunąć po 5 minutach, z których 4 były reklamami
Ok, zacznijmy pozytywnie. Ja i mój kuzyn lubimy siedzieć na kanapie i śmiać się z tego całego chaosu. To zabawne możliwości, kamień w stopach naprawdę ją dopada, ale reklamy psują zabawę. I MUSZĄ być reklamami mafijnymi, wszyscy wiemy o reklamach mafijnych-
Ta gra jest cudowna, ale jest wiele reklam
OP
You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without ... stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop,
ZDECYDOWANIE za dużo reklam. Na początku każdej rundy jest reklama. Spędziłem więcej czasu oglądając reklamy niż grając w samą grę.
Jest fajnie i nie przejmuję się reklamami, bo to nie jest denerwujące
To naprawdę satysfakcjonująca aplikacja, ale zawsze pojawiają się aplikacje pojawiające się znikąd i staje się to denerwujące. Sugerowałbym zakup innej aplikacji niż ta.
Ech, reklamy za bardzo przeszkadzały, ale myślę, że mógłbym dać mu trzy gwiazdki
YouTube Video Analytics - NoxInfluencer
to zabawna, satysfakcjonująca gra. reklamy mają zarabiać pieniądze, ale reklamy dają dobre rekomendacje dla innych gier! Lubię wszystkie gry, które dostaję z reklam i samą grę
Jest bardzo fajnie, ale jednocześnie jest trochę obrzydliwy, ponieważ musisz zrobić wszystko i to jest trochę dobre
Jeśli masz problem z reklamami, graj w grę offline, nie ma reklam, gdy jesteś offline, absolutnie kocham tę grę.
Reklamy co 2 sekundy.
Gra, w której możesz zagrać, jest w porządku, ale reklam jest za dużo! Również nieodpowiednie dla małych dzieci. Musisz zaoferować grę bez reklam .
Za dużo reklam. Umiarkowanie zabawne
Dużo reklam.
Foot Clinic - ASMR Feet Care Igranje uloga icfe
Foot Clinic - ASMR Feet Care Vaidmenų žaid. loq
Ta gra jest zła, tak wiele reklam
Gra już się nie otwiera. Bardzo mała kontrola nad grą. Bonusy nie otwierają się.
Foot Clinic - ASMR Feet Care Hry na hrdiny rgh
za dużo śledzenia.
Foot Clinic - ASMR Feet Care Szerepjátékok tqap
Tak bardzo to kocham, a dopasowując reklamy, tak bardzo kocham tę grę
Foot Clinic - ASMR Feet Care भूमिका निभाना jzz
RZECZY, ŻE TA GRA MA SPOSÓB SPOSÓB SPOSÓB SPOSÓB DO WIELU REKLAM NIE POLECAM JEJ OSZUSTWA HORABLE GRA ZASŁUGUJE NA BYĆ GRĘ NIE INSTALUJ BARDZO ZŁE
Wynoś się stąd! 1 reklama co 30-40 sekund?? To bardziej przypomina generator reklam niż grę. Natrętne reklamy są całkowicie kiepskie. Nienawidzę tego!
Fajna gra ale zua grafika
To jest naprawdę dobre i pomaga mi myśleć o rzeczach, które mogą się przydarzyć mojej stopie, więc mogę zrobić to, co mi się przydarzyło, iść do lekarza i wiedzieć, co zamierzają zrobić, jak to zrobią i to jest po prostu bardzo zabawne, ponieważ tak jak ty nigdy nie wiesz, co stanie się z twoją stopą i tak
Gh
Właśnie to, co zniknęły z gier flash na mało znanych stronach internetowych symulatorów „kliniki gier/lekarza”, ale przypuszczam, że teraz, gdy już nie ma flasha, uciekli się do gier mobilnych. Ale jest to dla mnie w porządku, o ile nie zbierają danych od nieletnich, co, jak wszyscy wiemy, nigdy się nie zdarzy. Nie będzie. Musieliby usunąć ponad jedną czwartą zebranych danych, ponieważ wielu użytkowników to dzieci.
Sonic 4™ Episode I Arkaadmängud pkxj
Ble ble i jeszcze raz ble!!!!!!!!!!!nie polecam😑😒
Istnieje wiele reklam, nawet nie ukończ poziomu, zanim obejrzysz trzy reklamy
To niesamowite, ponieważ jest obrzydliwe?
Reklama ... reklama ... Spróbuj odebrać nagrodę - nie, reklama! Czekaj... Naprawdę chciałeś zagrać w grę? Co powiesz na reklamę lub 10 pierwszych?
Żal mi przy reklamach.... W połowie procedury i od pierwszej min. Grałem mniej niż 5 min. 3 wyświetla 7 reklam. To przesada!!
Mialam kiedy było to gre, ale już nie byłem, bo grałem, kiedy byłem szczęśliwy, jak mozna stworzyłeś, że tak się cieszyłeś