Post by mopefirsote on Feb 5, 2022 8:16:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch tokens ▞▞▞
▞▞▞ Block Strike 2022 version ▞▞▞
Molimo popravite stvar koju je otkrilo tržište aplikacija koja uvijek iskače tijekom zaslona za učitavanje, prošlo je 8 mjeseci otkako imam ovaj problem
zanimljiva igra i preporucujem ako volite pucacinu i igre s prijateljima
To je dobro i sve, ali ono što me muči je činjenica da gubimo killove i XP ako izađemo iz igre, zar ne bi trebalo spremati dok igramo???
Block Strike Acción dtr
Igra je super, ali ima nekoliko problema. Prva je da mi je, kad sam se vratio nakon duže pauze iz igre, više od pola kože nestalo, nadam se da ima razloga za to. Drugi problem je u tome što će ljudi u meču nasumično biti izbačeni. Nadam se da će uskoro doći neka rješenja.
ovu igru je tako zabavno znati kao najbolju igru koju sam ikad igrao u svom životu već 6 godina
Lijepa igra i sve, ali ako pokušaš promijeniti momčad zapneš i moraš napustiti utakmicu da to popraviš, ako popraviš ovo dat ću pet zvjezdica
Ko counter strike: globalna ofenziva. Instalirajte i radišići ja sam level 72 mislim ono
Dajem mu jednu zvjezdicu zbog toga što ne možete spojiti svoj kontroler
Najbolja pucačka 3D igra ikad, ali postoje neki problemi___________bugovi, novčana greška mi se dogodila prvi put kad sam ovo nabavio i novčana greška je dala neograničen novac kao bug i na kraju sam ih potrošio za neko oružje i skinove, također ovo nije hack ok dečki, to je greška koja se dogodila za neke i da najbolja 3D igra ikad ne najbolja samo najbolja 3D igra koja mi se sviđa. =-O Također lijepa ažuriranja.
Neman nikakve zamjerke ali dodo bi sam do ima gdje priča s drugima iz tvoje države
Dajem 1 zvjezdicu jer nemoze da mi se instalira
ne znam kako pobijediti u ovoj igri
Sretan Halloween!,Rexet Studios Vaš najbolji preporučitelj se vratio! Stvarno volim ažuriranje igre lignje! Zaista preporučam da dodate ove: igra lignje Avatar Nove maske pištolja Dvostruki XP zombiji slabijeg zdravlja Vratite se na sve mape zombija. Novo oružje kao što su: pištolj za pištolj (single) Prilagođavanje pištolja kao što je Stavljanje lasera u pištolj Prednji zahvat: za smanjenje trzaja Opseg (ostalo oružje) Također dodajte granate, ali šteta od granata je samo 50 To je sve ljudi! Nadam se da ćeš dodati ovo
Ovako mi se jako sviđa ali ipak bi bilo bolje
Super igra
Svaka regija se stalno kvari, iako je moj internet jak, igra i dalje misli da imam 300+ pinga, ponekad se isključim iako sam spojen na regiju mog trenutnog mjesta... Dakle, da, ova igra trenutno umire i Mislim da razvojne programere neće zanimati...
ne mogu epuipati skin u igri
Bilo je zapravo jako zabavno, prilično je dobro za mali prostor za pohranu. Iako su moj najveći problem bile kontrole, jednostavno ih je teško kontrolirati, čak i ako pomičete stvari okolo da biste to olakšali, to je tako teško. Kupnja oružja je sljedeći problem, morali biste igrati toliko dugo, a ne biti ni blizu da možete kupiti najjeftinije oružje. Također se često ruši.
Igrica je predobra
sjajna aplikacija. samo me ponekad izbaci, ali i dalje je jako zabavno! ps uzrok su dodaci usred igre 😡😫. i teško je zaraditi puno novca 😪
sranje je da ne mogu ni igrati zbog nekih bugova zbog kojih mi ekran postaje crn, čak ni ne ulazim u detalje, stalno BADEM IZBACAN S DOBROM INTERNATOM OBJASNITE TO
Ok je
Igra je dobra igram je otkad je napravljena ali ima nekih stvari. Neke od mojih igara koje igram su hakeri koje mrzim jer to čini nepravednim. Druga stvar je da prvo oružje koje se pojavi ne mogu pritisnuti, ne znam zašto, ali to ne radi. Posljednja stvar je da kada ste napravili ažuriranje prije ovoga, svaki račun igrača je ponovno pokrenut tako da su neki od mojih alt-a resetirani, ali sveukupno igra je dobra. Ažurirajte tako da bih stvarno želio ponovno vidjeti profilne slike kao dobru značajku
OVO JE NAJBOLJA IGRA KOJA PRODAJEM SVOJE SKINOVE I DOBIO SAM 150BS ZLATA
Ova igra je super, ali nažalost dat ću joj 2 zvjezdice jer ova igra ima puno grešaka i ima puno lažnih statistika o puškama u ovoj igri kao što je p90 nije jači od ak47 jer kad udarim nekoga po tijelu ima samo 83 dmg, ali p90 uzima 100 dmg u tijelu pa vas molim da popravite ovu igru.
Block Strike Azione qdaz
Block Strike Aksi tyw
govno od igrice omg
Pozdrav, ovdje sam da kažem nešto. Prije nego što sam instalirao ažuriranje u ovoj igrici, naljepnice koje sam gledao izašle su kao OBOJENI KVADRATI. Također, pozadina koja se pojavljuje kada pogledate oružje ili nešto u svom inventaru imala je oružje u njemu koje se pretvara u PRAVOKUTNIKE. Znam da su ti problemi riješeni, ali sada su neki od oružja u pozadini NESTALE. ŠTO SE DOGAĐA?! Zar ova igra više ne može RAČUNATI AŽURIRANJE i PROMJENE?! Nadam se da nije ništa loše.
Grafika je sjajna i kontrole su jednostavne, a igra je nevjerojatna, ali problem je kada igrate dugo, nasumično vas samo vraća u glavni izbornik i to je vrsta dosadne, molimo popravite ovo ili ću ovo ocijeniti 1 zvjezdicom
Block Strike Acción dtr
Savršena igra, evo nekih mojih iskustava s njom. Prvo, da bih ponekad morao malo pričekati prije igranja na određenim serverima, jednostavno sam se prebacio na poslužitelj s većim brojem stanovnika. Drugo, ponekad se sruši kada ga otvorim, ali osim toga, sve je u redu. Bio bi 4 zvjezdice da igra nije ovako dobra. Potpuno bih preporučio ako želite pucač poput csgoa i slično, a ne poput igara 'Battle Royale'.
Zombiji imaju 1000000 zivota a ljudi 100 jedan udarac mrtqv si ne mogu nositi skin koj k
Block Strike Aksi tyw
Ova igra je oooooooodlicna Preporučujem bih je svima
. Igra je jednostavna, zabavna i ima lijepu zajednicu. Toplo preporučujem ovu igru. Razlog zašto nije pet zvjezdica ja zbog Minecrafta volim grafiku.
West Gunfighter Action grq
Bilo je zabavnije prije nego što je oružje koje ste jednostavno mogli odabrati da odaberete na jelovniku zamijenjeno ekstremnim grindom za srebro jer sada košta kao 5000 srebra, a zatim postoji zlato gdje vam treba 100 komada samo da promijenite ime zašto 100 zlato, ali neke stvari su bile u redu Uredi: sada je rečeno da je došlo do varanja