Post by mopefirsote on Feb 5, 2022 8:35:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Defense 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Defense 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά πολλά πρωτεύοντα ▞▞▞
▞▞▞ Castle Defense 2 2022 version ▞▞▞
ουάου ουάου
Το παιχνίδι Diesh είναι τόσο τόσο δύσκολο και μου αρέσει αυτό το παιχνίδι........
Διασκέδασα πολύ με αυτό το παιχνίδι. Ήταν πραγματικά ευχαριστημένος με αυτό. Καλό παιχνίδι, διασκεδαστικοί ήρωες και πύργοι.. Μέχρι να συγχωνεύσω ανεπιτυχώς κατοικίδια.. Συμβαίνει 4 φορές στη σειρά. Την τελευταία φορά που δοκίμασα τα 3 πιο δυνατά κατοικίδια μου και τα έχασα... Σε εκείνο το σημείο λοιπόν διέγραψα την εφαρμογή. Αλλά ήταν διασκεδαστικό μέχρι εκείνο το σημείο.
Απάτη.. είπε ότι έχετε ένα δωρεάν στολίδι αν απαντήσετε σε μια έρευνα, αλλά απλά παίρνουν την ενημέρωσή σας!!! ΦΑ***
Το παιχνίδι ήταν πραγματικά διασκεδαστικό γιατί έχει ήρωες αλλά είναι δύσκολο να αποκτήσεις μοβ διαμάντια..
Είναι ένα καλό παιχνίδι άμυνας πύργων, ειλικρινά χρειάζεται απλώς κάποιες ενημερώσεις, ίσως νέους ήρωες, πύργους, κατοικίδια ή στάδια γενικότερα
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά παρήγγειλα και σίγουρα χρεώθηκα για ένα πακέτο $2,99 που σίγουρα δεν έλαβα. Μόλις αγόρασα το πακέτο empire για 4,99, επίσης δεν έλαβα το πακέτο μου.
Castle Defense 2 Παιχνίδια στρατηγικής noz
καλό παιχνίδι που το έπαιζα πολλές φορές, αλλά θα μπορούσατε να διευκολύνετε την απόκτηση μωβ κρυστάλλων
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά μην σπαταλάτε τα χρήματά σας, αγόρασα το giblin και δεν τον πήρα ποτέ, θα τους έδινα 5 αστέρια, αλλά δεν μου αρέσει να με κλέβουν
Castle Defense 2 কৌশল fxcx
Το Gema είναι το καλύτερο
Αυτό είναι τόσο... φοβερά και πολύ υψηλά γραφικά και τόσο... τρελό, ζητώ περισσότερους ήρωες στη σκηνή και σας ευχαριστώ 4 που διαβάζετε
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά κάποια στιγμή θα καταστεί αδύνατο να κερδίσετε το επίπεδο εκτός και αν αγοράσετε κάποια αντικείμενα με πραγματικά χρήματα
Είναι ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι αλλά πάντα προσθέτει πολύ δεν είναι παιχνίδι είναι αγορά προσθέτων itbis πολύ αστείο παιχνίδι κανένα παιχνίδι δεν προσθέτει αγορά
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι μέχρι θανάτου πριν. Ήταν πριν από 2+ χρόνια. Τώρα πάρα πολλές προσθήκες. Κάθε φορά που τελειώνετε ένα παιχνίδι υπάρχει ένα. Θέλουν να βαθμολογήσεις το παιχνίδι τους όταν βγαίνεις. Και είναι δύσκολο να δεις τη λέξη εξόδου γιατί συνδυάζεται με το φόντο της. Μαντέψτε τι του δίνω. A 1. Επειδή υπάρχουν πάρα πολλές προσθήκες και σας αναγκάζουν να αγοράσετε πράγματα στο παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά είναι ένα παιχνιδιάρικο και αν μπορείτε να παραβλέψετε τις προσθήκες. Αυτό θα άξιζε τον κόπο αν όχι τα παραπάνω.
Castle Defense 2 Strategy xsjo
Επιτρέψτε μας να επαναφορτίσουμε.. αυτό το παιχνίδι είναι καλό και διασκεδαστικό. θα ήθελα να επαναφορτίσω αν μας το επιτρέψουν
Ωραία, μου αρέσουν οι ήρωες, αλλά στη μάχη της αρένας υπάρχουν hacks που παίζουν γι' αυτό δεν μου αρέσει να απαγορεύεται το hack, οπότε υπάρχει δίκαιο παιχνίδι
Διαφημίσεις παντού! Είναι γελοίο το ποσό αν υπάρχουν διαφημίσεις σε αυτό το παιχνίδι. Τις μισές φορές πρέπει να κλείνω αναγκαστικά την εφαρμογή γιατί δεν υπάρχει τρόπος να κλείσω τη διαφήμιση. Το 1ο κάστρο td ήταν καλύτερο.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι και είναι το καλύτερο παιχνίδι άμυνας πύργων
Είναι πολύ γεμάτο
Μην αγοράζετε τίποτα! Η εφαρμογή δεν παρέχει πλέον αυτό που αγοράσατε! Επίσης, οι προγραμματιστές δεν ανταποκρίνονται
Η υποστήριξη είναι 0. Εγκατέστησα το παιχνίδι πριν λίγες μέρες και ξόδεψα κάποια χρήματα για να αφαιρέσω διαφημίσεις. Αλλά έπρεπε να επανεκκινήσω το τηλέφωνο στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Έχασα τα πάντα. Χωρίς ήρωες, το επίπεδο είναι 1-1, όλα έχουν φύγει. Στάλθηκε εισιτήριο στην υποστήριξη αλλά καμία απάντηση. Μου άρεσε το παιχνίδι, αλλά δεν βλέπω νόημα να συνεχίσω όταν το αρχείο αποθήκευσης δεν είναι συνδεδεμένο στο προφίλ μου στο gmail, στο google ή στο FB.
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά οι προγραμματιστές πρέπει να κάνουν κάτι για το boss fight και το batle, κάθε φορά που είναι ένα boos rush event με πολλούς παίκτες να συνδέονται ταυτόχρονα και θα μου δώσει το σφάλμα σύνδεσης απέτυχε παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα. σκότωσε ακόμη και τον Narubius και έχω το σφάλμα, οπότε δεν υπάρχει τίποτα. Ελπίζω να κάνετε κάτι γι' αυτό
Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι πολύ και σε αυτό το ΕΝΑ επίπεδο στην αρχή του παιχνιδιού, idk WHY αλλά κολλάω σε ένα από τα πρώτα επίπεδα που με αναγκάζει να διαγράψω.
Το ίδιο το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά όλα τα άλλα δεν είναι. πολύ τρομερή εφαρμογή. διαφημίσεις παντού. μετά από κάθε οθόνη υπάρχει μια προσθήκη. Επίσης, κλείνει αυτόματα εάν παίζετε εκτός σύνδεσης, επειδή τότε δεν θα λάβουν τις διαφημίσεις τους. Απάτη είναι και οι κρυσταλλικές προσφορές στο μαγαζί. δοκίμασε πολλά από αυτά και δεν πήρε τίποτα. ωραία εφαρμογή. tldr αυτή η εφαρμογή είναι μια μεγάλη προσθήκη με το παράπλευρο πλεονέκτημα ενός παιχνιδιού.
Castle Defense 2 אסטרטגיה zhp
Castle Defense 2 Strateegia ytpn
Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι. Αλλά η αλλαγή του τηλεφώνου σημαίνει ότι η πρόοδος χάνεται. Επίσης, αμφιβάλλω αν είναι δυνατό να ολοκληρώσετε το παιχνίδι χωρίς να ξοδέψετε χρήματα ή βαρετό χρόνο στα ίδια επίπεδα ξανά και ξανά.
Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Πολύ διασκεδαστικό και χρονοβόρο
Δεν μπορώ πραγματικά να φτάσω τόσο μακριά χωρίς να αγοράσω τους κρυστάλλους και τη σύνθεση των κατοικίδιων δεν είναι πολύ καλό γιατί έχω δοκιμάσει τις τελευταίες 5 φορές και δεν συνέθεσα μία.
Λολ σταμάτησαν να ενημερώνονται
豐收.io農場 3D 街機遊戲 模擬 hdfg
Μην παίζετε αυτό το παιχνίδι! Εάν για οποιονδήποτε λόγο χρειαστεί να το απεγκαταστήσετε ή να αλλάξετε τηλέφωνο. ΔΕΝ θα μπορείτε να επαναφέρετε την πρόοδο του παιχνιδιού! Χάνεις τα πάντα! Δεν υπάρχει αντίγραφο ασφαλείας ή αποθήκευση για επαναφορά!
ΟΚ παιχνίδι. Λέει ότι θα αφαιρέσει τις διαφημίσεις με οποιαδήποτε αγορά. Ξόδεψα $20 και συνεχίζω να βλέπω διαφημίσεις. Πολλές σταγόνες αντικειμένων φαινομενικά δεν έχουν καμία χρήση. Αρκετά ορθογραφικά και γραμματικά λάθη για να αιμορραγούν τα μάτια σας. Ίσως κάτι έσπασε ενώ έκαναν αντιγραφή και επικόλληση του κώδικα Kingdom Rush.
καλό παιχνίδι είναι δύσκολο να κερδίσεις διαμάντια
Μην αγοράζετε τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Παίρνει τα χρήματά σας και δεν σας δίνει αυτό που αγοράσατε! Οι προγραμματιστές δεν απευθύνονται ούτε απαντούν σε άτομα...
Μόλις ξεκίνησα να παίζω και η πρώτη μου εμπειρία παίζοντας αυτό δεν ήταν υπέροχη. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, εξαιρετικό περιεχόμενο, είναι εύκολο στη χρήση και κατανοητό. Αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι αγόρασα ένα νέο πακέτο για 1,99 και φόρτισε τα αυτοκίνητά μου, αλλά δεν έχω λάβει το περιεχόμενο αυτού του πακέτου. Η συμβουλή μου, είναι αν ξοδεύετε χρήματα σε παιχνίδια, μην ξοδεύετε σε αυτό. Είναι ένα σχίσιμο.
Μου αρέσει το παιχνίδι επειδή είναι εκτός σύνδεσης Μου αρέσουν τα παιχνίδια εκτός σύνδεσης
Μου άρεσε το πρώτο παιχνίδι, αλλά θέλουν $15 για τον δεύτερο ήρωα. Έχουν ένα καλό παιχνίδι εδώ, το μεγαλύτερο μέρος του είναι κλειδωμένο πίσω από ένα τεράστιο paywall.
Κανονικό παιχνίδι, με επαναλαμβανόμενο gameplay αλλά χωρίς αναβάθμιση
Castle Defense 2 ስልት wvut
Αγόρασα 2 φορές αρχικό πακέτο για αρχάριους, αλλά η ανταμοιβή δεν παραδόθηκε.
Μην αγοράζετε τίποτα, θα χρεώσει τον λογαριασμό σας και δεν θα προστεθεί στο παιχνίδι σας