Post by mopefirsote on Feb 5, 2022 8:32:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ reklaame pole ▞▞▞
▞▞▞ Empire Warriors: Offline Games 2022 version ▞▞▞
Mulle meeldib mäng ja andsin alguses 5 tärni, kuid muutsin reitingu põhjust pärast viimast värskendust; kui proovin turniirile siseneda, ütleb see mul pidevalt, et logige sisse Google Playsse, kuigi olen juba sisse logitud. see on tüütu. Ka minu arvates peatub progresseerumine liiga vara. Ruunid peaksid olema koostatud kaugemale kui lilla. Ja kangelased peaksid jätkama taset üle 12, isegi kui oskusi ei lisata, vaid selleks, et vähemalt oma statistikat tõsta.
Kuningriigi Rushi võitmise eest tasub maksta, jah, kindlasti on teil veel mõned funktsioonid ja isegi sunnitud kõvarežiim, kui soovite kõike paremaks muuta, kuid kui kulutate raha, saate ühe, võite saada katkised kangelased, kaks, kasutada nimetatud kangelasi kõige raskema režiimi tühjendamiseks ja kolm saavad optornid ja tühjendavad mängu ez pz.
kuni punktini lõbus. Tõepoolest, kui sa tabasid seda osa seina, on peaaegu võimatu võita, kui just raha välja ei pane. kuid see on parim tornikaitsemäng, see on žanr, mida ma väga naudin. ja jah, ma saan aru. AFK Arena on sponsor. kas saame hakata hankima teistsugust "reklaami"? äkki mõni teistsugune imelik/jube tibi, kes EI OLE ainult seksuaalne?
Rurouni Back and the barnyard games, Halawa district park gym, Hermes canada ... Using sand and charcoal to filter water, Android mobile device emulator,
Empire Warriors: Offline Games Strateške igre vxz
Earn Cash and Money Rewards Playing Games & Music 1.117.1 ...
Kena mäng, aga lollakas... Klõpsamine ei tööta alati (puuteefekti on näha, et midagi ei tehta) ja laiekraaniga telefonide (Xperia 5) nupud on üksteise peal (nt paus ja edasikerimine on loitsude peal)
Ekraan on liiga hõivatud, kangelasi on väga raske puudutada ja liigutada. Elemendid kattuvad sageli üksteisega, muutes selle mängimatuks
Hea mäng, üks tüügas on natuke väike,
Empire Warriors: Offline Games Strateške igre vxz
Hästi viimistletud mäng põhineb populaarsete pealkirjade (nt Kingdom Rush) ja Legendiliiga tegelaskujude rikkumistel. Mäng on üsna lõbus ja tasakaalustatud, kuni jõuate 25. tasemele, sealt hakkab maksemüür endast märku andma ja te olete pettunud. Investeerisite aega mängu, arvates, et see on tasuta mängijate jaoks tasakaalustatud. Nendest on salakaval, et nad ootavad nii kaua, et paljastada oma palgamüür, kuid mis on veel uut mobiilirakenduste mängude ahnes maailmas. Ei soovitaks
Suurepärane, aga liiga ahne!!! Nad tegid selle mängu raskeks, et sundida teid mänguasju ostma. Kui mitte ahnus, annaksin viis tärni.
Mäng on lõbus, võib nuriseda paljude üle, välja arvatud see, et see sunnib mind Interneti-ühendust looma, tundub, et Androidi kasutajate jaoks võib olla viga, kuid ma hindaksin seda kõrgemalt, kui seda poleks
See mäng on väga väga hea, see on nagu arenevad kangelased, kuid te peate kangelaste hinda alandama, nii et kõik seda mängu mängivad inimesed saaksid hõlpsasti kangelasi osta.
Et olla hõivatud, ei taha ma muud teha, kui kasutada lil strateegiat ja püstitada oma torne. Mulle meeldib tornide uuendamise aspekt, kuid kahjuks 8 seda mängu ei tea, muidu on see lõbus, aga ma ei taha muretseda kuningate või muude tegelaste või nende võimete täiendamise pärast, kui see oleks otsene tornikaitse, mida ikka veel mängitakse. praegu, aga nagu ma ütlesin, et olla hõivatud, vabaneda lisatrikkidest ja jääda tornide ja tornide, mitte tegelaste ja selle ja selle jne juurde, mõtlen ma oma kriitikat siiralt ja mitte selleks, et olla ebaviisakas või sind maha kiskuda. pole põhjust 4, et ma lihtsalt väljendan oma vastumeelsust teatud aspektidega, üldiselt on see kindel mäng. Aitäh sellegipoolest.
Mäng saab 2. Lihtne ja keskmine tase on liiga lihtne läbimiseks, kuid kui proovite saada 3 tärni taset, mis avavad paremad torniuuendused, on mäng liiga keeruline. Hea graafika, kuid idatasandid on liiga lihtsad ja rasked tasemed on mõeldud selleks, et te ei läbiks.
Ei saa Interneti-ühendust luua, seetõttu ei saa ma nõuda muid üksusi, millesse ma isegi sisse logida ei saa
mängud on ok, ei ühenda Google Play kontoga, kui see parandan, et saaksin turniiridel mängida, siis võib see olla parem. palju lihvimist, et saavutada tase, et midagi saavutada.
Kingdom Rush rebib/kloonib, kuid vähem lihvi, kehvemate animatsioonide, reklaamide ja tasulise seinaga. Olen pettunud, et see mäng üldse välja tuli.
See mäng on tore! Lihtsalt lisage rohkem kangelasi, et allalaadijad seda mängu hindaksid! Mida rohkem kangelasi, seda rohkem allalaadijaid saate!❤️aitäh, et muutsite mu päeva paremaks!❤️
HexHeroes APK 5.1.1 App poolt Home Net Games Android. ... Lae alla Shogun's Empire: Hex Commander APK Android Shogun's Empire: Hex ... ETERNITY WARRIORS 4.
Empire Warriors: Offline Games Strategie esus
see on suurepärane strateegiamäng suurepärase graafikaga. Ainus põhjus, miks ma seda viie tärniga ei hinnanud, on see, et see on lihtsalt üks neist tornikaitsemängudest. seal on nii palju TD-mänge (tornikaitse) ja see on lihtsalt järjekordne, ärge oodake midagi üle võlli.
Kui jõuate tasemele 28+, on see raske. Ükskõik, mida sa teed. Pärast seda pole lõbus. Desinstallimine.
Lae Empire Warriors: Offline Games APK 2.4.27 Android tasuta ...
Suurepärane mäng, siiani väga lihtne. Kangelased on suurepärased. Graafika on hea. Vajan ruunide kohta lisateavet. Mäng on põrgurežiimis võimatu. Esmaklassilisi torne ei saa
Tundub, et 80% plagiaadist on tekkinud kiire kiirustamine, mäng muutub päris raha maksmata edenemiseks väga lihviks. Sellel mängul on kena kunstistiil, kuid tundub, et see on teistest mängudest liiga palju ära võetud ja kuna tegemist on mobiilimänguga, vaevavad see tarbetuid ülehinnatud mikrotehinguid – ja mängu edenemine tundub seetõttu aeglustunud, kuna see on kulutamise stiimul. raha. See on ebameeldiv ja näitab, et arendajad ei hooli projektist.
Suurepärane mäng. Uue värskenduse/uute mängufunktsioonide/uute kaartide saamine võttis aga nii kaua aega. Mänginud juba pikka aega ja juba läbinud kõik etapid normaalsest põrguni. Loodetavasti tuleb uus kaart/lava, et saaksime tihedamini mängida.
Esiteks on see mäng eriliselt suurepärane! Ma mängin seda rohkem kui korra ja võin öelda, et see on nii hämmastav kui ka väljakutseid pakkuv samaaegselt. Ma ei paneks 5 tärni, sest mul on terve hooaja läbimiseks mõni probleem lahendada. Nüüd olen tasemel 38 ja jah! Olen lõpule väga lähedal, kuid probleem on selles, et ma ei suutnud neid võita, kuna ma ei tea, kuidas mängida, ega mul pole strateegiat või mis. Võib-olla avage palun mõned erinevad tornid"
Alguses on see lihtne, kuid edenedes muutub see üha keerulisemaks, et mängu ajal müntide langemine on keerulisem mäng muutub paremaks, kui mängu ajal on rohkem münte või sellel peaks olema alternatiivne viis müntide hankimiseks mängu ajal, näiteks minipood mängu ajal, et torni uuendamiseks oleks rohkem münte või midagi sellist.
Kena mäng, reklaamid on valikulised, disain on lahe ja mängimine pole igav nagu teistes td-mängudes
Võrguühenduseta mäng on hea, kuid ruunide boonusefekt ei kuhju mõne vea tõttu (kehtib ainult nende kangelaste puhul, kelle varustussüdamikku viimati vaatasite).
Päris lõbus mäng, mida saab veelgi paremini mängida ilma reklaame saamata
Kena mäng, kuid ainult 2 tärni järgmiste asjaolude tõttu: Õudusunenägude ja põrgukaarte on peaaegu võimatu ületada, isegi kui teie kangelaste hulgas on maksimaalselt ruune. Teine asi on kangelased, nagu Thirios ja Frederyc, neid on raske osta, eriti kui teie kasutajad ei ole tasustatud, et oleks õiglane vahetada need pärisraha asemel kalliskivideks, et igaüks saaks selle osta. Teistes TD-des saavad kõik nende kangelased osta kalliskive kasutades. Lisage ka tasemed ja kangelased, et muuta see põnevamaks. Minu jaoks on Realm Defense endiselt parim TD, kui Emp.warriors ei paranda.
Kõik negatiivsed kommentaarid, mida ma ei mõista, see mäng on tõesti hämmastavalt karm, kuid annab teile võitlusvõimaluse
Staff! - Job Game | Simulator Simulácie cki
Ma annaksin rohkem tärne, kuid ma ei saa mõnel vahekaardil kõiki oma oskusi täiendada. Ei ole kindel, miks mul on tähtedega kalliskive ja kristalle, kuid ei luba mul klõpsata ainult ülemisel real.
Väga lõbus ja lõbus mäng! Ainus probleem, mis mul on, on see, et ühel hetkel ei saa ma juurdepääsu ühelegi võrgufunktsioonile, näiteks ei saa ma enam tasuta ruune koguda või ma ei saa kaevandusest kristalle koguda, öeldes "Palun looge Interneti-ühendus", kuigi Mul on Interneti-ühendus, palun parandage, muidu suurepärane mäng!