Post by mopefirsote on Feb 5, 2022 8:29:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Mīklas ģeneratora resurss ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Rush - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Kopumā spēle ir jautra, BET, es domāju, ka jums vajadzētu veikt pagaidu saglabāšanu, lai mēs varētu turpināt spēli, ja mums ir jāaizver lietotne. Šis atjauninājums mums patiešām noderētu, paldies.
Jā patiešām laba spēle
Nav iespēju saglabāt. Tātad, ja esat spēlējis līmeni 10 minūtes, jums ir jāaizver lietotne, jāsāk no jauna. Nav iespēju paātrināt creeps, lai jums nebūtu tik ilgi jāgaida.
Agrāk man patika šī spēle, taču kaut kādu iemeslu dēļ tā tagad aizstāj visus citus audio izvades veidus manā tālrunī. Tātad, ja izslēdzu skaņu, man nav iespējas klausīties neko citu kā tikai to pašu cilpojošu mūziku vai klusumu.
Man ir spēcīgs wifi, iztīrīju kešatmiņu, restartēju tālruni, man ir daudz vietas. Daudzas reizes mēģināju lejupielādēt, joprojām negatīvi.
Spēle ir laba, par to nav jāmaksā, un tā patiešām izaicina jūs. Tomēr ir tikai 11 vai 12 līmeņi. Es to neapzinājos un nopirku varoņu komplektu. Ja es būtu zinājis, ka esmu tuvu spēles beigām, es to nebūtu iegādājies.
Vary god gane i rekomend
Līdz šim lieliska spēle ar daudziem viegliem sasniegumiem, kā arī jauka torņu aizsardzības spēle. 4 zvaigznes
Tā ir laba spēle. Protams, jums ir jāmaksā par dažiem varoņiem, taču šī ir mobilā spēle. Tāpēc noteikti ir par ko maksāt, ja uzņēmums, kas piedāvā bezmaksas spēles, vēlas pelnīt naudu. Spēle ir jauka. Dažas vienības ir kaitinošas, bet, ja ypu ar tām tiek galā ar pareizajiem torņiem, tas vairs nav tik sāpīgi. Viss un viss, laba spēle.
Esmu spēlējis šo spēli un ir daudz turpinājumu, jautri un aizraujoši, bet ne pārāk asiņaini jaunākiem spēlētājiem, vienīgais mīnuss ir tas, ka bez maksas var spēlēt tikai 3 varoņus, par pārējiem jāspēlē nauda.
Tiešām nospiež jūsu stratēģiskās prasmes! Tomēr iemesls, kāpēc tā nav 5 zvaigznes, ir tas, ka jums ir jāmaksā nauda, lai iegūtu labākus varoņus. Ja esat tāds bezmaksas spēlētājs kā es, jūs saņemat tikai 3 varoņus (lai uzvarētu ar pamata varoņiem, ir vajadzīgas lielākas prasmes, tāpēc tas ir labs izaicinājums). Kopumā lieliska spēle!
Grafika ir skaista, un spēle ir patiešām laba tālruņu spēlētājiem, un tajā ir ideāls līdzsvars starp grūto un vieglo, un man patīk 5 zvaigžņu stratēģija.
Nav pārpildīts ar daudziem papildinājumiem, tāpēc tas ir labākais. Interesanta stratēģija, lai novietotu pareizos karaspēkus pareizajās vietās.
Kingdom Rush - 塔防生存戰爭: 王國策略冒險 策略 neup
Man nav labas pieredzes. 1. Tas samazina manu progresu spēlē, atkārtoti ielādējot Google Play spēles. 2. Spēle kļūst pārāk sarežģīta no 11. posma, jo VAROŅI IR ĻOTI VĀJI. Es gribētu ieteikt, ja varoņus var uzlabot ar dārgakmeņiem, tad tas būtu labāk.
Sākumā šī spēle ir jautra, taču, tiklīdz esat izturējis pamata kampaņu, kļūst gandrīz neiespējami pārspēt jaunos līmeņus, nepērkot dārgakmeņus. Katram jaunam līmenim būtībā ir nepieciešami 5–10 000 dārgakmeņu. Pat iegādātie varoņi neko daudz nedod. Es saņēmu 3 zvaigznes visos pirmajos kampaņas līmeņos, un līmeņu 2. pakāpe ir gandrīz neiespējama. Lika man zaudēt interesi un nožēlot, ka iegādājos varoņu komplektu, jo varonis tik tikko palīdz. Maksājiet, lai uzvarētu spēli.
Tiešām izcili maza spēle ar daudz jautru detaļu un pārdomām. Es regulāri atgriežos pie tā, lai atpūstos, kas arī atspoguļo pienācīgu atkārtojamību. Par to, kas tas ir, es tai piešķiru tikai 4 zvaigznes, lai tas būtu godīgs, taču tas noteikti ir tikpat labs kā minimālisma spēlei. No tā varētu mācīties daudzas liela budžeta spēles. Mazāk bling un vairāk vielas. Es vēl neatradu bezmaksas spēlēt un uzvarēt TD spēli, kas man patīk vairāk. Paldies izstrādātājiem!
Daudz jautrības, bet ienīst, ka man ir jāmaksā par varoņiem. Es saprotu, ka varu pabeigt spēli bez tiem, taču ir patīkami, ka ir šāda dažādība. Es vienkārši neesmu gatavs maksāt vairāk nekā divdesmit dolārus, lai izbaudītu visu, kas tiek piedāvāts.
Kingdom Rush - Tower Defense Strategie shz
tas ir jautrs laika aizpildītājs. man patīk, ka varu spēlēt bezsaistē. Šķiet, ka atceros pirms gadiem, tas tā nebija. es domāju, ka tas varētu padarīt varoņus stiprākus. šķiet, ka viņu spēks ir apmēram tāds pats kā pamata karavīri. tikai saku. lieliska spēle citādi 😁😎
Kingdom Rush Origins ir jauna daļa no vienas no labākajām Tower Defense, ... Protolife ir šķietami vienkārša reāllaika stratēģijas spēle ar torņu
Tower Defense - Spēles, bezmaksas online spēles
Dinosaur Rampage Aksiyon mnk
Pēc visu galveno līmeņu pabeigšanas nākamā partija būtībā ir nepārspējama. Jautri, taču mēģinājums pārspēt vienu līmeni bija laikietilpīgs. Ne tikai restartējot, bet arī piecpadsmit līdz divdesmit minūtes, lai pārspētu dažus līmeņus. Pass
Kingdom Rush - Tower Defense Παιχνίδια στρατηγικής jokb
Spēlē online Tower Defense spēles internetā bez maksas. Šī ir labākā Tower Defense spēle, ... Kategorijas: Stratēģijas spēles ... Spēles The Mergest Kingdom.
Šī spēle ir lieliska, taču gandrīz visiem varoņiem ir vajadzīga nauda, lai to iegūtu. Es ieteiktu pēc visu spēles pabeigšanas jums būtu ļoti grūti uzdevumi, kas ļautu jums iegūt varoņus bez maksas, bet atkal šie uzdevumi ir ļoti smagi , (Neobligāti) Jums, iespējams, nāksies iegūt vājākos varoņus uz spēcīgākajiem, jo tas nebūs godīgi, jo nav jēgas iegūt vājākos. Tomēr šī spēle ir lieliska, tā turpināt!
Lieliska spēle! Divas zvaigznes attiecas uz tā tehnisko stāvokli. Nevainojami darbojas iPhone tālrunī, taču tagad es to atkal ieguvu savā Huawei p30 pro, un pat tad, ja ir ieslēgts veiktspējas režīms, viss tālrunis tiek palēnināts, kad lietotne darbojas fonā. Viss mans tālrunis tika saspiests, jo es atvēru Netflix, fonā darbojoties KR. Vai jums ir kāds risinājums? Paldies H0mmie
Es to spēli tagad eju 3 reizi un vēl neapnīk.Bet varēja būt vairāk toweru
Kingdom Rush - Tower Defense Παιχνίδια στρατηγικής hpkj
Man ir grūti saprast, kāpēc es nevaru uzcelt vēl vienu torni, pat ja man ir pietiekami daudz monētu un brīva vieta. Es izvēlos vietu, kur būvēt, bet visas iespējas ir pelēkotas.
AAH MAN TO MĪLU!!!! Tā mākslas stils ir burvīgs un izaicinošs 😍 Ļoti iesaku! 10/10
Loti laba spele
Rush Royale B.V. November 15, 2021. Nosargā savu pili, izlīdzini savus varoņus un laimē PvP cīņas! Kingdom Rush Vengeance TD Game.
Jautri, kopumā stabila spēle
Vienkāršs, jautrs un labs izaicinājums – tas viss nav obligāti. Mīli šo spēli. 5/5
Plants vs. Zombies. Plants vs. Zombies is a game where you need to defend your house from waves of fun cartoon zombies in a tower defense game
Laba spele
Kingdom Rush Vengeance ir ceturtā Kingdom Rush sērijā no Ironhide Studios. ... El pēdējā spēle no Ironhide Game Studio un ceturtā no šīs sāgas atgriezās
Lieliska spēle. Galvenā problēma ir tad, kad es pāreju uz citu lietotni vai bloķēju tālruni, kad mēģinu atvērt spēli, tā sastingst un tiek parādīts vai nu pilnīgi balts ekrāns, vai melns ekrāns. Tas notika, kad es atbildēju uz tālruņa zvaniem un gandrīz pabeidzu ar līmeni. Tagad man līmenis jāsāk no jauna. Man ir Galaxy Note 10. Lūdzu, izlabojiet, un es piešķiršu 5 zvaigznes
Lieliska spēle, kas reizēm ir diezgan sarežģīta. Bet ar vairāk prakses jūs varat kļūt labāki.
Lejupielādēt Kingdom Rush Origins Android, Ko Izveidojis Ironhide Games - Visvairāk aizraujoša torņu
Man vienkārši patīk, kā tumšie bruņinieki ienāk ar pilnu veselību pat tad, kad viņus notrieca 2 burvju torņi un četri strēlnieki, un cik vājas ir kazarmas, tas nozīmē, ka tajā ir 3 karotāji pret 1 bandītu, pat ja viņi pat nespēj to sabojāt.
Ātri kļūst neiespējams. Es šodien lejupielādēju spēli. Tagad esmu to atinstalējis, jo Dark Tower līmenis aptuveni 10 līmeņos nav iespējams pat vienkāršajā režīmā. Nepieciešama ātra pieskāriena vai kāds mags aizslēdz jūsu torņus, un es vienkārši nevaru to darīt pastāvīgi. Bezgalīgais režīms arī ir šausmīgs. Nepietiek sākuma naudas torņiem un ienaidnieku kaudzēm jau no paša sākuma, un nav izvēles pielāgotām kartēm, tikai viena ar vairākiem ceļiem un dažām labām torņu celšanas vietām, kas aptvers vairākus maršrutus.